Verslag van 5 november

Zaterdag 5 november hebben we weer een geslaagde sessie gehad en uitgebreid – met taart van het museum- gevierd dat we de prijs gewonnen hebben. Je zou bijna denken dat we al klaar zijn….maar we zijn er zeker nog niet! We hebben nog een heel verslag en/of presentatie te maken voor Staatsbosbeheer. En dan is er nog de volgende bijeenkomst

En we hebben al uitgebreid gesproken over die volgende bijeenkomst van 26 november. Daarin gaan we in Waalwijk afspreken, zodat het project ook een keer jullie kant op komt. We gaan dan ook verhalen verzamelen en jullie hebben als deelnemers zelf besloten de bijeenkomst te gaan organiseren. Meer informatie komt dus spoedig van de organisatoren. Djannah, Idja en Aboe zijn daar al mee bezig.

Het hebben zaterdag het thema afgestemd voor die dag. Dat is: we zijn op zoek naar de verhalen van Wyldemerck, omdat het als enige islamitische woonoord een bijzondere plek is. Kom dus allemaal je verhaal vertellen.

“We zijn op zoek naar de verhalen van Wyldemerck, omdat het als enige islamitische woonoord een bijzondere plek is. Kom dus allemaal 26 november je verhaal vertellen in Waalwijk.”

Verder  hebben we een takenlijst gemaakt en al afgestemd wie wat doet. Dat is belangrijk, want de 26e is al over 20 dagen! We wilden die punten eerst hier neer zetten, maar dan maaien we het gras voor de voeten weg van de organisatoren. 😉 Wordt vervolgd per mail…door jullie zelf.

We kregen als afsluiter ook nog een rondleiding door het museum van Huib Akihary door de prachtige nieuwe expositie. Zie foto.

Gepubliceerd door Jobbe Wijnen

Archeologie en Erfgoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: