Startbijeenkomst a.s. zaterdag

Aan alle deelnemers van het project Wyldemerck,

Zaterdag aanstaande is het dan zover! We gaan beginnen met het project Wyldemerck, samen zoeken naar barakken in de bossen, een archeologie participatieproject over Moluks Erfgoed. 

  • We hopen je 14 mei te zien in Museum Sophiahof, Sophiahof 10 Den Haag. Het programma start om 12.00 uur, maar je kunt vanaf 11.30 uur de zaal in.  
  • We zitten in de Willemszaal. Dit is  de zaal is op de eerste verdieping dus we moeten wel even een trap omhoog.
  • Het museum serveert koffie en thee in de pauze van het programma.
  • Route naar Museum Sophiahof per openbaar vervoer: Bus 22, 24 en 28 en tram 1 stoppen bij halte Mauritskade, op 5 minuten loopafstand van het museum. Plan van tevoren je reis met het openbaar vervoer via 9292 zodat je altijd de actuele situatie weet. Er is een beperkt aantal gratis parkeerplekken op het terrein. In de nabije omgeving is betaald parkeren. 
  • Tijdens de sessie maken we opnamen met videocamera en geluidsrecorder. Je kunt op een lijst op de dag zelf aangeven of je wel of niet in beeld wilt. We nemen het op omdat verhalen belangrijk erfgoed zijn in het project.

Wij zijn bijna klaar met de voorbereiding. De boekjes zijn gedrukt en de presentatie bijna af. We hebben er zin in en hopen je te zien aanstaande zaterdag!

Hartelijke groet

marjolijn kok en Jobbe Wijnen

Gepubliceerd door Jobbe Wijnen

Archeologie en Erfgoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: