4 gedachten over “Boekjes liggen klaar voor 14 mei

 1. Hallo Jobbe,

  Hartstikke leuk die notitieboekjes. Ik weet nog niet of ik de 14e van de partij ben want op die dag is mijn jongste dochter uitgerekend van ons zesde kleinkind. Mocht ik niet kunnen komen dan zou ik het leuk vinden als je er een voor mij kan bewaren.

  Gr.

  Ghani

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

 2. Hopelijk komen er veel oud bewoners hun verhalen doen. Ik kan helaas niet komen.Succes,sterkte en de groeten van ons uit Balk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: