Molukse videograaf gezocht

We zijn op zoek naar een (jonge) Molukse videograaf voor het project Wyldemerck. In dit project gaan we allerlei activiteiten organiseren, waarvan we zoveel mogelijk video willen vastleggen voor de Molukse gemeenschap. 
Je hoeft zelf geen familie in het Kamp Wyldemerck te hebben gehad, maar dat is wel een voordeel. Je werkzaamheden zijn het op video vastleggen van bijeenkomsten verspreid over het jaar. Daarnaast edit je enkele kleine videoclips in samenspraak met de organisatoren. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het werken met camera / video en je gaat als zelfstandige filmen met je eigen apparatuur. Verder is het belangrijk te weten dat veel van de bijeenkomsten in het weekend zijn. Als het je wat lijkt, zien we je mail graag tegemoet. Mail liefst voor 1 april naar marjolijn kok en Jobbe Wijnen wyldemerck@gmail.com.

Gepubliceerd door Jobbe Wijnen

Archeologie en Erfgoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: